לזניית אפונה מתוקה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאפון לאסגנאן המתוק לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 540 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אפונה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו לזניה מתוקה של ארטישוק וארטישוק. (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפונה במסננת או מסננת גדולה לרוץ מתחת למים קרים עד מופשר; תן ניקוז. בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, אפונה, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. כפית חצי מרינרה לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'. למעלה עם 2 שכבות של אטריות לזניה (4 גיליונות).
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות ומעל שכבה אחת של אטריות לזניה (2 גיליונות).
מורחים את תערובת ריקוטה הנותרים על האטריות. למעלה עם 2 שכבות של אטריות (4 גיליונות) ואת המרינרה הנותרים.
מפזרים את המוצרלה על גבי. רופף לכסות עם נייר ואופים עד אטריות מכרז, 45 עד 50 דקות.