קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

לזניית גבינה סקוטו

לזניית גבינה סקוטו
לזניה גבינה סקוטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . אם יש לך גבינת ריקוטה, אטריות לזניה, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, שלוש גבינות לזניה, ו לזניה מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מערבבים את הריקוטה ואת הביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים רוטב 1 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שכבה עם 3 אטריות לזניה, תערובת 1 1/3 כוסות ריקוטה, 1 1/2 כוסות מוצרלה,1/2 כוס פרמזן ורוטב 1 1/2 כוסות. חזור לעשות 2 שכבות נוספות. למעלה עם הנודלס הנותרים, רוטב, מוצרלה וגבינות פרמזן. כסה את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים ב 350 מעלות F במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות או עד לזניה חם מבעבע והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תוציא את הלזניה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
תן ללזניה לעמוד 1 שעה.
7
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F עבור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים את הלחם לפי הוראות החבילה
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
חותכים את הלחם לפרוסות אלכסוניות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
10
תגיש את הלחם עם הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)