לזניית גבינה סקוטו
לזניה גבינה סקוטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . אם יש לך גבינת ריקוטה, אטריות לזניה, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, שלוש גבינות לזניה, ו לזניה מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מערבבים את הריקוטה ואת הביצים בקערה בינונית.
מורחים רוטב 1 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
שכבה עם 3 אטריות לזניה, תערובת 1 1/3 כוסות ריקוטה, 1 1/2 כוסות מוצרלה,1/2 כוס פרמזן ורוטב 1 1/2 כוסות. חזור לעשות 2 שכבות נוספות. למעלה עם הנודלס הנותרים, רוטב, מוצרלה וגבינות פרמזן. כסה את תבנית האפייה.
אופים ב 350 מעלות F במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות או עד לזניה חם מבעבע והגבינה נמסה.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F עבור הלחם.
אופים את הלחם לפי הוראות החבילה
חותכים את הלחם לפרוסות אלכסוניות 2 אינץ'.