אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את העוף של שרה לאגנאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. אם יש לכם שמנת, פלפל פימנטו, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית מדהימה של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגת סיר העוף של שרה שיפלי.
הוראות
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד הסוף. לשטוף, ולנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בסיר בינוני, פלפל ירוק מטגן ובצל בחמאה או במרגרינה מעל חום בינוני. מערבבים במרק לא מבושל, חלב, פטריות, גבינה מפוסטר, פימנטו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
חמאה
פטריות
פימיאנטו
גבינה
בצל
באזיל!
חלב
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מניחים חצי האטריות ב 13 x 7 x 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
שכבה עם חצי רוטב שמנת, 1/2 גבינת קוטג', 1/2 עוף קצוץ, ו 1/2 גבינת פרמזן. חזור על שכבות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.