קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

לזניית העוף של שרה

לזניית העוף של שרה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את העוף של שרה לאגנאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. אם יש לכם שמנת, פלפל פימנטו, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית מדהימה של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגת סיר העוף של שרה שיפלי.

הוראות

1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד הסוף. לשטוף, ולנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בסיר בינוני, פלפל ירוק מטגן ובצל בחמאה או במרגרינה מעל חום בינוני. מערבבים במרק לא מבושל, חלב, פטריות, גבינה מפוסטר, פימנטו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
חמאהחמאה
פטריותפטריות
פימיאנטופימיאנטו
גבינהגבינה
בצלבצל
באזיל!באזיל!
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים חצי האטריות ב 13 x 7 x 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
שכבה עם חצי רוטב שמנת, 1/2 גבינת קוטג', 1/2 עוף קצוץ, ו 1/2 גבינת פרמזן. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
רוטב שמנתרוטב שמנת
עוף שלםעוף שלם
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.