לזניה תרד ופטריות טבעונית קלה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך אבקת שום, מים, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניית תרד ופטריות טבעונית עם רוטב שמנת עגבניות מיובשות, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה תרד ופטריות.
הוראות
1
הסר מהחום והוסף את רוטב הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
2
מניחים את הטופו ואת התרד מופשר במעבד המזון ולעבד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים למעבד ומתמזגים עד לקבלת חלקה. (אתה יכול לעשות את זה בלי מעבד מזון באמצעות מחית תפוחי אדמה על טופו. מחממים את התנור ל-375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרסק תפוחי אדמה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים חצי מהרוטב בתחתית מחבת 9×12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים שכבה של אטריות על הרוטב, באמצעות שלוש אטריות יבשות ומשאירים קצת מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
6
מורחים חצי מתערובת הטופו על האטריות (אני טיפה זה על ידי כפיות ולאחר מכן להפיץ אותו). מכסים בשכבה נוספת של 3 אטריות ולאחר מכן להפיץ את תערובת טופו הנותרים עליהם. למעלה עם שכבה סופית של אטריות, ושופכים את הרוטב הנותר על זה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות. לאחר מכן, להסיר את רדיד ואופים במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
7
הסר מהתנור ומפזרים פרמזן סויה זיתים שחורים פרוסים אם אתה רוצה. הלזניה תחתוך טוב יותר אם אתה מאפשר לו להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.