לחם Streusel בוטנים
לחם Streusel בוטנים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מספק כ 15 מנות . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפוי streusel בוטנים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Streusel חמאת בוטנים-לחם בננה, לחם בננה עם Streusel חמאת בוטנים, ו וידאו: לחם Streusel תפוח חמאת בוטנים מלא.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת כיכר 5 אינץ 9-x עם רדיד אלומיניום כבד חובה, המאפשר 2 עד 3 אינץ ' להאריך על הצדדים. לסכל גריז קל עם ספריי בישול.
מקציפים ביצה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד שמנת; מוסיפים חמאת בוטנים וחמאה, מכים עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית; לטאטא בתערובת ביצים וחמאה רק עד מעורבב. (הבלילה תהיה מעט גבשושי.)
כף על 2/3 כוס Streusel בוטנים ציפוי על החלק התחתון של מחבת מוכן. כפית חצי הבלילה מעל streusel, בעדינות מתפשט הבלילה לצדדים של מחבת כדי לכסות streusel. חזור על הליך פעם אחת.
מפזרים הנותרים 2/3 כוס Streusel בוטנים ציפוי מעל הבלילה, לחיצה בעדינות ציפוי לתוך הבלילה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי, מיגון עם נייר לאחר 45 דקות, במידת הצורך. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הרם כיכר מהמחבת, באמצעות צדדים לסכל כמו ידיות.
מניחים כיכר על מתלה תיל. בזהירות למשוך את הצדדים של נייר. כיכר מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציפוי Streusel בוטנים: מערבבים יחד 1 כוס קצוץ יבש קלוי, בוטנים מלוחים; 1/2 כוס קמח לכל מטרה; 1/4 כוס חמאה, נמס; 3 כף. ארוז היטב סוכר חום בהיר; 2 כף. סוכר מגורען; ו 1/8 כפית. מלח בקערה בינונית.
תן לעמוד 15 דקות או עד התערובת היא מוצקה. להתפורר לחתיכות קטנות. עושה על 2 כוסות; Prep: 10 דקות., לעמוד: 15 דקות.
שוקולד צ ' יפס-לחם Streusel בוטנים: להכין מתכון לפי ההוראות דרך שלב 3; מערבבים 3/4 כוס מיני שוקולד חצי מולים לתוך הבלילה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.