לחם אגוז צימוקים
לחם אגוז צימוקים הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 560 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, ו לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נפרדת, להכות יחד ביצה, רסק תפוחים וחמאה. מערבבים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת קמח רק עד בשילוב. מקפלים אגוזי מלך וצימוקים; יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי. אפשר להתקרר לפני חיתוך.