לחם אגוזי תמרים כתומים משומרים
והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח עוגה, מלח, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו תאריך ואגוז כוח ברים, לחם אגוזי תמרים כתומים, ו לחם תמרים כתום (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 3 פחיות ריקות (14 אונקיות) (כמו שאריות פחיות שעועית), פתוחות בקצה אחד ומשומנות ומקומחות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מערבבים יחד את התמרים, הפקאנים וגרידת התפוז; ואז זורקים עם 2 כפות קמח לציפוי.
בקערה אחרת מקציפים יחד את 2 כוסות הקמח הנותרות, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח.
במיקסר עומד המצויד בתוסף מטרפה, קרם את החמאה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב; ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים עד להטמעה. עובדים ב -3 קבוצות, מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ומיץ התפוזים, מערבבים היטב אחרי כל אחד מהם
תוספת. מערבבים פנימה את תערובת האגוזים המצופה בקמח.
כפית את הבלילה לתוך פחיות, מילוי אותם 3/4 מלא.
מעבירים את הפחיות לתבנית גיליון ואופים עד שהם תפוחים, חומים זהובים ויציבים, כ-50 דקות.
תנו ללחם להתקרר בפחיות במשך 5 דקות לפני הפירוק, או תנו להם להתקרר לחלוטין בפחיות ולעטוף במתנה.