לחם אנאדמה
לחם אנאדמה הוא לקטו אובו צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים דורש מים חמים, חמאה, מלח ומים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחם אנאדמה, לחם אנאדמה, ו לחם אנאדמה.
הוראות
מניחים 1/2 כוס מים וקמח תירס בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה; כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה או המרגרינה והמולסה.
בקערת ערבוב קטנה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים.
בואו לשבת עד שמנת; כ -10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את תערובת קמח התירס שהתקרר עם תערובת השמרים; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים 2 כוסות מהקמח והמלח; מערבבים היטב.
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ-8 דקות.
משמנים קלות קערת ערבוב גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חמים לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מוציאים את הבצק ומניחים אותו על משטח מקומח קלות ויוצרים כיכר.
מניחים את הכיכר בתבנית כיכר משומנת קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך כ-30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.