קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אנאדמה

לחם אנאדמה
לחם אנאדמה הוא לקטו אובו צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים דורש מים חמים, חמאה, מלח ומים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחם אנאדמה, לחם אנאדמה, ו לחם אנאדמה.

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס מים וקמח תירס בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה; כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה או המרגרינה והמולסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מולסהמולסה
3
תן להתקרר לפושר.
4
בקערת ערבוב קטנה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
בואו לשבת עד שמנת; כ -10 דקות.
6
בקערת ערבוב גדולה שלבו את תערובת קמח התירס שהתקרר עם תערובת השמרים; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים 2 כוסות מהקמח והמלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
8
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
משמנים קלות קערת ערבוב גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חמים לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
10
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוציאים את הבצק ומניחים אותו על משטח מקומח קלות ויוצרים כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
12
מניחים את הכיכר בתבנית כיכר משומנת קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
13
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך כ-30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור