לחם אפרסק
לחם אפרסק יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. 467 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, אגוזי מלך, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . וזה די גרוע. נסו לחם אפרסק, לחם אפרסק, ו לחם אפרסק עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 x 4 מחבתות כיכר אינץ.
בקערה גדולה, להכות את הביצים קלות. תערובת בסוכר, שמן, ווניל.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון; מערבבים רק כדי לשלב. מערבבים את האפרסקים והאגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.