לחם בועות עשבים דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 111 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פתיתי פטרוזיליה, עשב שמיר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 7% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר בועות עשבי תיבול שום , לחם קופים קרמל (AKA לחם בועות) ולחם בועות .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים גבינה ותבלינים. בקערה אחרת מערבבים חמאה ושום; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מגלגלים לכדורים. מצפים כדורים בתערובת חמאה, ואז טובלים בתערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
4
מניחים ב-9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
6
אופים ב-350 מעלות למשך 22-26 דקות או עד להזהבה. (מכסים ברפיון בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי.) מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.