צריכים לחם צמחוני ללא חלב ולקטו אובו ? לחם בטטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אגוזי פקאן, סודה לשתייה, ביצים וקמח. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם זוקיני שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים , כמה מתוק לזניה בטטה ולחם בטטה קלוע .
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים לשניים משומנים 8-in. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שבוצעו בדיקות הלחם. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לרשת לצינון מלא.