לחם בטטה וחמאת אננס עשויים להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 214 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, סוכר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו לחם בטטה אננס, פודינג לחם בטטה, אגס ואננס, ו עוגת אננס בטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה שלבו את הביצים, תפוחי האדמה, השמן והמים. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. איקס 5-ב. כיכר פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
3
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.