לחם בננה III
לחם בננה III דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, חלמונים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מרגרינה וסוכר עד חלקה.
מערבבים בחלמונים. מערבבים בקמח ואבקת אפייה לסירוגין עם החלב.
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה עד הוכפל נפח. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבצק.
מורחים למחבת משומנת 9 x 12 אינץ'. פורסים בננות מעל הבצק. בקערה קטנה, מערבבים יחד את 2 כפות הסוכר והקינמון; מפזרים על בננות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר.