לחם בננה וויסקי ובייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם בננה וויסקי ובייקון. מתכון זה מכין 5 מנות עם 1158 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית בננן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם בננה ויסקי מייפל, לחם סודה וויסקי אירי עם חמאת וויסקי אירי, ו בייקון חמאת בוטנים לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). ריססו 5 מחבתות כיכר מיני בתרסיס בישול.
מניחים בננות, תמצית וניל, תמצית בננה וליקר וויסקי-דבש לקערת העבודה של מערבל מעמד ומערבבים היטב.
מעבירים את תערובת הבננה לקערה. מקציפים חמאה, סוכר, ביצים וטפטופי בייקון בקערה נקייה בעזרת מערבל מעמד עד שתערובת החמאה תפוחה, כ -3 דקות. מערבבים תערובת בננה לתערובת חמאה.
מניחים פרוסות בייקון לתוך מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מערבבים בייקון למרכיבים לחים.
שלב קמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה על צלחת נייר גדולה והשתמש בצלחת נייר כמשפך כדי להוסיף תערובת קמח לחומרים לחים בקערת המיקסר; מקציפים עד שהבלילה משולבת היטב.
יוצקים את הבלילה לתבניות מיני כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר לאמצע כיכר יוצא נקי או עם פירורים לחים, כ-45 דקות.