לחם בננה מבושל
לחם בננה פרוע יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 53 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 380 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו מיני צ'יזבורגרים עם לחם לבן, לחם בננה , איך להכין לחם בננה | לחם בננה מהירה (עברית), ו לחם בננה ללא ביצה, איך מכינים לחם בננה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: ברזל ופל (רצוי בסגנון בלגי)
מחממים ברזל וופל לבינוני-גבוה. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
הקציפו יחד את הקמח, הסוכר, אגוזי המלך, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח בקערה גדולה.
מקציפים יחד את הבננה, השמן, השמנת החמוצה, הווניל והביצים בקערה אחרת. מקפלים את תערובת הבננה לתערובת הקמח עד לאיחוד פשוט (זה בסדר אם יש גושים).
מברישים קלות את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל בשמן. מלא כל קטע כשלושה רבעים מהדרך (עדיין צריך להיות מראה ברזל וופל). סוגרים ומבשלים עד שהוופלים מזהיבים, 4 עד 6 דקות. שמור על הוופלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה מבשל את הבלילה שנותרה.
מורחים בחמאה ואבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצו.