לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וזיגוג שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1313 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר ממתקים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם הבננה של אמא עם פצפוצי שוקולד, לחם בננה עם שבבי שוקולד, ו לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את לחם הבננה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 על 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה מחבתות מיני כיכר 6 על 3 אינץ'.
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
תוסיף את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל ותפוז גרידה (אם שימוש) בקערה בינונית. מערבבים את הבננה הפירה. מקפלים את תערובת הבננה לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
גרידה כתומה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לטאטא את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, חלב, וניל ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים על לחם בננה מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.