לחם בסגנון אומן לא ללוש
לחם ללא לוש בסגנון אומן יכול להיות רק הלחם שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 176 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לך שמרים, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . , שהוא מוצק. נסו לא ללוש לחם אומן, גדול" לא ללוש " לחם אומן, ו לא ללוש לחם אומן: פריך ונפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, שמרים, ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את המים ועשבי תיבול, אם משתמשים, ומערבבים היטב. הבצק יהיה דביק מאוד למראה פרוע שיער. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 18 עד 24 שעות.
בנדיבות קמח משטח עבודה. הבצק יעלה ויהיה מכוסה בבועות.
להעביר את הבצק אל משטח העבודה ולאבק אותו בקמח. מקפלים את הבצק לשניים, ולאחר מכן יוצרים את הבצק לכדור על ידי מתיחה והדבקה של קצוות הבצק מתחת לכדור.
קמח בנדיבות מגבת מטבח (אין להשתמש במטלית).
מניחים את כדור הבצק על המגבת המשוריינת. מכסים במגבת משוריינת אחרת.
תן את הבצק לעלות במשך כשעתיים [ראה הערת שוליים].
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים תנור הולנדי lidded או תבשיל החובה כבד עמוק (עם מכסה) לתנור כדי לחמם מראש.
בזהירות להסיר את תבנית האפייה החמה מהתנור.
הסר את המכסה ולהפוך בעדינות את כדור הבצק לתבנית אפייה ungreased, בצד התפר למעלה; לנער את המנה כך הבצק מופץ באופן שווה יותר.
לכסות ולאפות במשך 30 דקות.
הסר את המכסה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
הסר את כיכר מן התבשיל ולתת לו להתקרר על מתלה לפני חיתוך.