קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם בסיסי מאוד

לחם בסיסי מאוד
אם יש לך מים, עלייה מהירה מיידית שמרים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, ו לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם.

הוראות

1
שלב 5 אונקיות של הקמח, 1/4 כפית של השמרים, כל הדבש, וכל המים בבקבוק במיכל ישר; לכסות באופן רופף ומקרר במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק מיםבקבוק מים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים את 11 אונקיות הנותרים של קמח, שמרים הנותרים, וכל המלח לתוך קערת מערבל לעמוד, ולהוסיף את מראש התסיסה מהמקרר. באמצעות חיבור הוו בצק, ללוש את התערובת על נמוך במשך 2 עד 3 דקות רק עד שהוא מגיע יחד. מכסים את הבצק בקערה במגבת מטבח ומאפשרים לנוח 20 דקות. לאחר 20 דקות, ללוש את הבצק במהירות בינונית במשך 5 עד 10 דקות או עד שאתה יכול בעדינות למשוך את הבצק לתוך גיליון דק כי האור יעבור. הבצק יהיה דביק, אבל לא כל כך דביק שאתה לא יכול להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בעוד הבצק ללוש, יוצקים חצי מהמים החמים למחבת רדודה ומניחים על המתלה התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
משמנים את החלק הפנימי של מיכל ישר צדדי גדול עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
מניחים את כדור הבצק לתוך המיכל ומניחים על המדף מעל מחבת המים. אפשר לעלות עד הוכפל בגודל, כ 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לאחר שהבצק הוכפל בגודל, להפוך אותו על גבי הדלפק, אבק קלות את הידיים עם קמח, ולחץ על הבצק עם פרקי האצבעות שלך; ואז לקפל 1 צד לקראת אמצע המסה ולאחר מכן את השני, כאילו אתה עושה ארנק קיפול משולש. חזור על הקיפול בפעם שנייה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
תשטחו שוב את הבצק עם פרקי האצבעות שלכם ואז תקפלו את הבצק לתוך עצמו, כאילו אתם מעצבים משהו שנראה כמו מדוזה. הפוך את הבצק וסחוט את התחתית יחד כך שהמשטח העליון של הבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מניחים את הבצק בחזרה על הדלפק ולהתחיל לגלגל בעדינות בין הידיים. אין לתפוס את הבצק, אלא לאפשר לו לנוע בעדינות קדימה ואחורה בין הידיים, נע בתנועה מעגלית. הזז את כדור הבצק לקליפת פיצה או לתחתית מחבת הסדין שזורה בקמח התירס. מכסים במגבת המטבח ומאפשרים לספסל הוכחה במשך 1 שעה, או עד שאתה לתקוע את הבצק והוא מתמלא במהירות בחזרה שבו אתה דקר אותו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים צלחת טרה קוטה לא מזוגגת הפוכה לתנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מערבבים את כוס המים 1/3 ואת עמילן תירס בקערה קטנה. לחשוף את הבצק לצחצח את פני השטח עם תערובת זו. לחתוך בעדינות את המשטח העליון של כדור הבצק בכמה מקומות, כ 1/3 עד 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הוסף עוד מים חמים למחבת הרדודה אם הוא התאדה. החלק את הלחם על צלחת הטרה קוטה בתנור ואופה במשך 50 עד 60 דקות. לאחר שהלחם הגיע לטמפרטורה פנימית של 205 עד 210 מעלות F, להסיר מתלה קירור ולאפשר לשבת במשך 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'