לחם בצל II
לחם בצל ii דורש בערך 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לכם בצל, בצל, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה, לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם), ו לחם מכונת קרמל-לחם בצל.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לפזר שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מערבבים מלח, קיצור, בצל טחון, אורגנו ו 2 כוסות קמח לחם לתערובת שמרים. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מערבבים בצק כדי לרוקן ולמקם אותו למחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'. מכסים במטלית לחה ומניחים לעלות עד קצה הבצק בטווח של 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המחבת, כ -40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לאחר כיכר עלה, לארגן פרוסות בצל על גבי כיכר.
יוצקים חמאה מומסת על הפרוסות ואופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מחבת להתקרר על מתלה תיל.