לחם גבינה ומורטדלה משובץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל גבינה-And-Mortadella לחם משובץ. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 412 שעות אם יש לכם שמרים, סוכר, גבינה מחלקתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Mortadellan ולחם גבינת צ'דר, סלט גבינה מעוטר אגוז, ו Cherry-Tomato, Bacon & Blue Cheese Pizza (מתכונים דומים).
הוראות
מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ונייר חמאה.
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמח, פרמזן, חמאה רכה, מלח, ביצים ותערובת שמרים במעבד מזון עד לשלב היטב.
העברת תערובת לקערה גדולה ומערבבים במרכיבים הנותרים עם כף עץ עד מופץ באופן שווה. מחלקים את הבצק בין המחבתות, מתפשטים באופן שווה, ואז מצרפים כל מחבת בשקית ניילון גדולה (1 גלון) כבדה ומאטמים שקיות.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק עלה לכ-1/2 אינץ ' מהשפה, כ -1 1/2 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
הסר מחבתות מתיקים, ואז לאפות לחם עד צמרות זהובות לחם מתחיל למשוך מן הצד של מחבתות, 30 עד 45 דקות.
להעביר טורטס מחבתות מתלים כדי להתקרר כדי להתחמם, 1 עד 2 שעות. הפעל סכין דק סביב קצה של כל מחבת והפוך מתלה על מחבת, ולאחר מכן הפוך לחם על מתלה.
הסר נייר ולהשתמש באותה שיטה להפוך לחם על מגש.
* אם יש לך הגדרת הוכחה על התנור שלך, להגדיר אותו 43° ולתת לבצק לעלות במחבתות (אבל לא בשקיות פלסטיק) בתנור 1 שעה. בעדינות להסיר את המחבתות מהתנור לעטוף מגבות מטבח תוך חימום תנור 350 ° F. מחבתות לחזור, חשוף, לתנור, ואופים כמו במתכון לעיל. * לחם יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר. לחמם, עטוף בנייר כסף, בתנור350 עד התחמם, 15 עד 20 דקות.