קושימומחה
מוכן ב412 שעות
מנות16
ציון בריאות32
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם גבינה ומורטדלה משובץ

לחם גבינה ומורטדלה משובץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל גבינה-And-Mortadella לחם משובץ. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 412 שעות אם יש לכם שמרים, סוכר, גבינה מחלקתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Mortadellan ולחם גבינת צ'דר, סלט גבינה מעוטר אגוז, ו Cherry-Tomato, Bacon & Blue Cheese Pizza (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ונייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים קמח, פרמזן, חמאה רכה, מלח, ביצים ותערובת שמרים במעבד מזון עד לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
העברת תערובת לקערה גדולה ומערבבים במרכיבים הנותרים עם כף עץ עד מופץ באופן שווה. מחלקים את הבצק בין המחבתות, מתפשטים באופן שווה, ואז מצרפים כל מחבת בשקית ניילון גדולה (1 גלון) כבדה ומאטמים שקיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק עלה לכ-1/2 אינץ ' מהשפה, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מחבתות מתיקים, ואז לאפות לחם עד צמרות זהובות לחם מתחיל למשוך מן הצד של מחבתות, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר טורטס מחבתות מתלים כדי להתקרר כדי להתחמם, 1 עד 2 שעות. הפעל סכין דק סביב קצה של כל מחבת והפוך מתלה על מחבת, ולאחר מכן הפוך לחם על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר נייר ולהשתמש באותה שיטה להפוך לחם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
10
חתוך לפרוסות.
1
* אם יש לך הגדרת הוכחה על התנור שלך, להגדיר אותו 43° ולתת לבצק לעלות במחבתות (אבל לא בשקיות פלסטיק) בתנור 1 שעה. בעדינות להסיר את המחבתות מהתנור לעטוף מגבות מטבח תוך חימום תנור 350 ° F. מחבתות לחזור, חשוף, לתנור, ואופים כמו במתכון לעיל. * לחם יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר. לחמם, עטוף בנייר כסף, בתנור350 עד התחמם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)16אינצ ' יםמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולהמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולה99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומןחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105-115°F)מים חמים (105-115°F)