לחם גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לחם גבינה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 24116 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך גבינת מוצרלה, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם גביני, לחם גביני, ו לחם איטלקי גביני.
הוראות
הפוך את ציפוי גביני: בקערה קטנה, לערבב את החמאה ושום יחד עד חלקה. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את הגבינות ואת הבצל הירוק. מערבבים את המיונז ושמנת חמוצה.
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הגבינה.
מורחים גבינה על לחם: מטגן Preheat. פרוסת לחם בחצי אופקית, הניחו את הצד הקרום על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מורחים תערובת גבינה על הלחם.
מקום מתחת למטלית עד להשחמה יפה, כ -3 עד 5 דקות.
הסר מטאטא ולתת לשבת במשך 5 דקות עד מגניב מספיק כדי להתמודד. פורסים את הלחם עם סכין לחם.
נסה לערבב מרכיבים אחרים עם תערובת ציפוי, כגון זיתים שחורים קצוצים, לבבות ארטישוק משומר קצוץ, שרימפס טחון, או בשר סרטן.