לחם גביני שיכור
לחם גביני שיכור יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בגט, פלפל, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם קוף שיכור, פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הלחם במחבת חסינת חמאה, 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת,או תבשיל. מפזרים את הבצל והחזיר על הלחם.
יוצקים את היין על הבצל והחזיר ומפזרים פלפל וגראייר.
אופים עד הגבינה נמסה והחל חום בקצוות, כ -20 דקות. כף על צלחות בודדות.טיפ: אם אין לך גרייר, אתה יכול להחליף שוויצרי, מונטריי ג 'ק, פונטינה, או צ' דר לבן.