לחם גזר עם אגוזי לוז, זיגוג קוקוס וגבינת שמנת עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1296 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יוגורט, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם עוגת גזר עם זיגוג גבינת שמנת, עוגת גזר עם זיגוג גבינת שמנת, ו מיני עוגות גזר עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
1
הפוך את לחם הגזר: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 על 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה מחבתות מיני כיכר 6 על 3 אינץ'.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל וגרידת לימון (אם משתמשים) בקערה בינונית. מערבבים את הגזר הקרוע. מקפלים את תערובת הגזר לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
גזר
וניל
חמאה
יוגורט
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
1
לטאטא את הסוכר של ממתקים, גבינת שמנת, חלב ווניל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
יוצקים על לחם גזר מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.