לחם גזר עם אגוזי לוז, קוקוס וגבינת שמנת זיגוג
לחם גזר עם אגוזי לוז, זיגוג קוקוס וגבינת שמנת עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1296 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יוגורט, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם עוגת גזר עם זיגוג גבינת שמנת, עוגת גזר עם זיגוג גבינת שמנת, ו מיני עוגות גזר עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
הפוך את לחם הגזר: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 על 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה מחבתות מיני כיכר 6 על 3 אינץ'.
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מוסיף את אגוזי לוז וקוקוס.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל וגרידת לימון (אם משתמשים) בקערה בינונית. מערבבים את הגזר הקרוע. מקפלים את תערובת הגזר לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הסוכר של ממתקים, גבינת שמנת, חלב ווניל בקערה.
יוצקים על לחם גזר מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.