לחם גזר קינמון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא חלב ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, לחם גזר קינמון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 52 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 8. מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש קינמון טחון, סוכר, שמן זרעי חמניות וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחם בננה עוגת גזר בריאה יותר עם ציפוי גבינת קרם קינמון , לחם בננה עוגת גזר בריאה יותר עם ציפוי גבינת קרם קינמון ולחם בננה עוגת גזר עם ציפוי גבינת קרם קינמון סמיך .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית כיכר 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה טורפים יחד את הסוכרים ושמן החמניות. מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח תוך כדי ערבוב מדי פעם. טורפים את הביצים יחד, ומערבבים בהדרגה לתוך הבלילה עד שהכל מתאחד.
מערבבים פנימה גזר, אגוזי פקאן ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים על הרשת האמצעית במשך 60 דקות, או עד שהבדיקה בוצעה. מצננים בתבנית במשך 10 דקות, ולאחר מכן הופכים על רשת לצינון מלא.