קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לחם דלעת

לחם דלעת
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, לחם דלעת יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אגוז מוסקט, allspice, סוכר, וג'ינג'ר הקרקע. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת.

הוראות

1
הפוך את מחית דלעת תוצרת בית (אופציונלי): כדי להפוך את פירה דלעת משלך, לחתוך דלעת סוכר קטנה בחצי אופקית. השתמש בכפית מתכת גדולה כדי לגרד את הזרעים וכאלה stringy.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים את חצאי הדלעת לחתוך בצד למטה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים ב 177° עד רך, כ 45 דקות עד שעה. מגניב, לגרוף את הבשר. למדוד 1 כוס מחית עבור מתכונים אלה להקפיא מה אתה לא משתמש לשימוש עתידי. או, אם אתה עובד עם חתיכות דלעת, צלי, להרתיח, או קיטור אותם עד רך, ואז להסיר ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים תנור ומכינים מחבת כיכר: מחממים את התנור ל-350°F (180°C). שים את המתלה האמצעי של התנור. חמאה הקרביים של מחבת כיכר 4x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, זנגביל טחון, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים יחד פירה דלעת, סוכר, חמאה מומסת, ביצים מוכות, 1/4 כוס מים, מולסה, וגלידת תפוזים (אם משתמשים) בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים עד לשילוב בלבד ואין יותר קמח יבש בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
אל תגזים! אם מוסיפים אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך, מערבבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב 177° (180°C) במשך 45 עד 60 דקות (בהתאם לתנור שלך ואת הצבע של המחבתות מחבת הכהה שלך לבשל את התוכן מהר יותר מאשר מחבתות אור), או עד בודק דקר במרכז הכיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ואז להפעיל סכין ארוחת ערב קהה סביב הקצוות של לחם הדלעת להפריד אותו בעדינות מהמחבת. הפוך אותו כדי לשחרר אותו מהמחבת ולשים את כיכר על מדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
זיגוג: אם באמצעות זיגוג, לטאטא יחד בקערה בינונית אבקת סוכר, מיץ תפוזים, גרידה, וניל עד חלקה. אם עבה מדי, להוסיף קצת יותר מיץ. אם רזה מדי, להוסיף קצת יותר אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
המתן עד לחם הדלעת התקרר לחלוטין לפני טפטוף עם זיגוג או חיתוך. עצה: השתמש סכין משונן לחתוך. פחות פירורים ככה!
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

200פלפל האבנרו1/2 כוסות קמח1/2 כוסות קמח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרpurée דלעת כוס, חנות-קנה או תוצרת ביתpurée דלעת כוס, חנות-קנה או תוצרת בית200פלפל האבנרוכוס סוכרכוס סוכר112פלפל האבנרו1/2 כוס חמאה ללא מלח, נמס1/2 כוס חמאה ללא מלח, נמס2largesביצים, מכותביצים, מכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1אוראו ממולאים כפוליםגרידה כתומה (אופציונלי)גרידה כתומה (אופציונלי)65פלפל האבנרו1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך (אופציונלי)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך (אופציונלי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת2קרום: פירורי קרקר גרהםצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק1אוראו ממולאים כפוליםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

לחם דלעת בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "