לחם דלעת לח במיוחד
אם יש לכם סודה לשתיה, מחית דלעת, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם בננה לח במיוחד, לחם בננה Einkorn לח במיוחד, ו לחם הבננה הטוב ביותר אי פעם סופר לח ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased. טוסט בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, סוכר לבן, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט וקינמון.
מוסיפים את מחית הדלעת, שמן וחלב קוקוס ומערבבים עד שכל הקמח נספג. מקפלים את קוקוס פתיתי ואגוזי מלך קלויים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור, ולכסות כיכרות בחוזקה עם נייר כסף. אפשר קיטור במשך 10 דקות.
הסר רדיד, ולצאת על מדף קירור. אוהל רופף עם רדיד, ולאפשר להתקרר לחלוטין.