קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דלעת לח במיוחד

לחם דלעת לח במיוחד
אם יש לכם סודה לשתיה, מחית דלעת, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם בננה לח במיוחד, לחם בננה Einkorn לח במיוחד, ו לחם הבננה הטוב ביותר אי פעם סופר לח ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased. טוסט בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, סוכר לבן, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את מחית הדלעת, שמן וחלב קוקוס ומערבבים עד שכל הקמח נספג. מקפלים את קוקוס פתיתי ואגוזי מלך קלויים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
דלעת משומרדלעת משומר
חלב קוקוסחלב קוקוס
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
5
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
הסר מהתנור, ולכסות כיכרות בחוזקה עם נייר כסף. אפשר קיטור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
הסר רדיד, ולצאת על מדף קירור. אוהל רופף עם רדיד, ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום