לחם הסודה האירי הטוב ביותר אי פעם
. אם יש לך צימוקים, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה 9 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את החמאה בעדינות לתוך תערובת הקמח עד משולב היטב, ומערבבים את הצימוקים. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה וביצים יחד; קלות להכות את תערובת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח.
מניחים את הבצק לתוך מחבת העוגה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם עלה והחלק העליון הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה. סכין מוכנס לתוך מרכז הלחם צריך לצאת נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות לפני הסרת.