לחם זוקיני עם תבלינים מרוקאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם קישואים עם תבלינים מרוקאים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו את הפלפל, ביגה, קמח לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קוסקוס עם תבלינים מרוקאים, Barramundi עם תבלינים מרוקאים, ו רגל כבש עם תבלינים מרוקאים.
הוראות
בקערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת, מפזרים שמרים מעל 1 כוס חם (100 עד 11
מים; בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מים קרים, ביגה, קישואים, קמח לחם 3 כוסות, קמח מחיטה מלאה ומלח לתערובת שמרים. הכה עם קובץ מצורף ההנעה במהירות נמוכה, או מערבבים עם כף כבדה, עד מעורבב היטב. בהדרגה להכות או לערבב 1 1/2 יותר קמח לחם כוסות, 1/4 כוס בכל פעם, עד תערובת יוצרת בצק רך.
לעבור לקרס בצק ולהכות במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש ומושך נקי מצדדים של קערה אבל הוא עדיין דביק מעט, 6 עד 8 דקות; או לגרד בצק על לוח מקומח קל ללוש ביד עד חלקה ואלסטית אבל עדיין דביק מעט, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל, פיסטוקים, כמון, פתיתי צ ' ילי ומכים עם וו בצק או ללוש ביד רק עד משולב (לאחר ערבוב ביד, מניחים בצק בקערה).
מכסים את הקערה בניילון נצמד; נותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. אגרוף למטה עם היד שלך כדי לגרש אוויר.
לכסות מחדש את הבצק עם ניילון לעטוף ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות. או לעלייה איטית, צמרמורת לפחות 8 ועד 12 שעות; בואו לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות.
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. תתחלקו לשניים. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף כל חצי לכדור, ולאחר מכן למתוח ולהדק את הקצוות מתחת לעצב לתוך אליפסה חלקה עם קצוות מחודדים מעט (כ 8 ב. ארוך ו-4 בפנים. רחב במרכז).
מניחים כיכרות על משטח משוריין היטב, אבק קלות עם קמח, לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהם מעט נפוחים ולהחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
העברת כיכרות, אחד בכל פעם, לגיליון, מרווח 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה. עם סכין חדה, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים 1 אינץ עמוק ו 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה פני צמרות כיכר.
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר אחת ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור, משאיר מקום כיכר שנייה. חזור לחתוך ולהעביר כיכר שנייה.
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
להעביר כיכרות למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקיות נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי recrisp הקרום, מניחים כיכרות ישירות על מדף בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.
ביגה: בקערה, מפזרים 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים מעל 1/4 כוס חם (100 עד 11
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים קרים. עם כף עץ, מערבבים 1 1/2 קמח לחם עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומצננים 12 עד 24 שעות.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני השימוש, על 1 שעה.
קיצור דרך: ללא ביגה, המתכונים שלנו עדיין לייצר כיכרות גדולות. במתכון הבסיסי, רק להגדיל את השמרים על ידי 1 1/4 כפיות, קמח הלחם על ידי 1 1/2 כוסות, ואת המים על ידי 3/4 כוס.