לחם זוקיני רוזמרין לימון
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קישואים, מחבת בקר לימון ורוזמרין, שמן זית מתובל רוזמרין לחם זוקיני, ו רוזמרין & לחם לימון לא ללוש.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. הכן שתי מחבתות כיכר 4x9 אינץ', או ציפוי עם חמאה או ריסוס עם תרסיס אפייה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ורוזמרין.
מקציפים את הביצים במיקסר (או ביד) עד מוקצף. הכה בסוכר. הכה בחמאה מומסת ושמן זית. מערבבים את גרידת הלימון וקישואים מגורדים.
מוסיף את החומרים יבשים לחלחל, שליש בכל פעם, ערבוב לאחר כל שילוב.
מחלקים את הבלילה / הבצק לשני מחבתות.
אופים בתנור 177° במשך 45 עד 50 דקות. בדיקה לאחר 40 דקות. אם תלחץ בעדינות על פני כיכר, זה צריך להקפיץ בחזרה, שיפוד במבוק מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
בואו מגניב במשך כמה דקות ולאחר מכן להסיר את הכיכרות מן המחבתות שלהם להתקרר על מדף.