לחם זוקיני שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם קישואים שוקולד. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית שקדים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שוקולד צ'יפס שמן זית קישואים לחם, לחם זוקיני שוקולד, ו לחם זוקיני שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קישואים מגורר טרי בקערה גדולה ויוצקים קפה מקורר על ולתת לו להשרות במשך כ 5-10 דקות. לאחר מכן, לסחוט את כל הנוזל מקישואים ולמקם במטלית כדי להסיר לחות עודפת או למקם מסננת על קערה כדי לתפוס כל לחות עודפת.עם מתלה באמצע, מחממים תנור ל 177°. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ'; אבק עם קמח, הקשה על עודף
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קקאו לא ממותק, סודה לשתיה, מלח, וקינמון עד שכל החומרים משולבים היטב, להגדיר aside.In קערה גדולה נפרדת, להכות יחד את הסוכר והביצים עד חלקה, כדקה.
מוסיפים את החמאה המומסת ותמצית השקדים ומכים עד לקבלת חלקה.מערבבים בעדינות בזוקיני המגורד
מוסיף את תערובת הקמח לבלילה ומערבבים רק עד בשילוב.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומערבבים לשלב.מחלקים את הבלילה בין שני המחבתות.
אופים במשך 50 דקות, או עד ששיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי ובקלות.
תן לזה להתקרר על מתלה במשך 5-10 דקות, ואז להפעיל סכין חמאה סביב הקצוות כדי להפריד את הלחם מן המחבת.
הסר מן מחבתות כיכר ולתת מגניב לחלוטין על מתלה.