לחם זית קלמטה עם אורגנו
לחם זית Kalamatan עם אורגנו הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, זיתים kalamatan, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם זית Kalamatan עם אורגנו, לחם זית Kalamatan, ו לחם שום זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות או עד הבצל רך. תניח בצד.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה גדולה; יוצרים באר במרכז התערובת.
מערבבים חלב חמאה, חמאה וחלבוני ביצה, תוך ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בצל, זיתים, אורגנו.
מורחים את הבלילה למחבת 8 x 4inch כיכר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.