לחם חום בוסטון אותנטי
לחם חום בוסטון אותנטי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 146 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם. 255 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, קמח, קמח תירס וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את החלב, המולסה, הסוכר החום והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר; מכסים בנייר כסף.
מניחים מחבת על מתלה בקופסת מים רותחים או בסיר גדול ועמוק אחר; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים במשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי, ומוסיף עוד מים לסיר לפי הצורך.
מוציאים את התבנית מהסיר; הניחו לעמוד 10 דקות לפני שמוציאים לחם מהתבנית לרשת.
מגישים עם גבינת שמנת אם רוצים.