זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פלפל גרוס גס, חמאה, חלב חמאה חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם ביסקוויט חזיר וגבינה כפרי, מלית לחם כפרי עם חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים מיובשים, ו חזיר כפרי.
הוראות
1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את החמאה, הביצה, הסוכר, החמאה, הפלפל, המלח, הקאיין, 1 כוס קמח תירס ו -3 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מקציפים בשר חזיר. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
(קיבלר)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.