לחם חיטה אירי לח לחלוטין
לחם Wheaten אירי לח לחלוטין יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 351 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם יש לכם שמן צמחי, קמח לחם, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי לח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הכן תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול.
מנפים יחד את קמח הלחם, קמח מחיטה מלאה, מלח, סודה לשתייה ו-2 כפיות סוכר בקערה.
חותכים את המרגרינה לתערובת הקמח עד חתיכות הם כמעט בלתי נבדלים. הפוך באר במרכז התערובת ויוצקים את השמן ואת חלב החמאה. מערבבים עם מרית עד תערובת יבשה הוא רטוב לחלוטין. הזז את הבצק למשטח משוריין קלות. ללוש קלות את הבצק במשך לא יותר מ 1 דקה.
מניחים את הבצק לתוך המחבת מוכן; לטפוח למטה ומסביב כדי ליצור כיכר עגולה.
חותכים צלב לתוך החלק העליון של כיכר עם האצבע.
מברשת את החלק העליון עם 1 כף חלב; מפזרים 1 כפית סוכר על החלק העליון של כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C); לסובב פאן ואופים עוד 30 דקות.
אפשר כיכר להתקרר על מתלה תיל לפני חיתוך.