לחם חיטה בולגור
לחם חיטה בולגור דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 76 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 11%. נסו חיטה בולגור פירותי, סלט חיטה בולגור, ו סלט חיטה בולגור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1/3 כוס מים 1/3 כוס חיטה בולגור.
בואו לעמוד עד bulgur הוא רך מספיק כדי לנשוך, על 25 דקות. לא לנקז.
הוסף מרכיבים למחבת מכונת לחם על פי הוראות היצרן.
הסר כיכר אפויה מהמחבת מיד. מגניב על מתלה לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
כיכר 2 פאונד: בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס מים 1/2 כוס חיטה בולגור.
בואו לעמוד עד bulgur הוא רך מספיק כדי לנשוך, על 25 דקות. לא לנקז.
השתמש במרכיבים בצע צעדים עבור Bulgur מה לחם, הקודם, הוספת bulgur ספוג ונוזל עם חלב.