קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חיטה מלאה עם דבש מיושן

לחם חיטה מלאה עם דבש מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם דבש מחיטה מלאה מיושן. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 110 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים מאוד, מלח, קמח גרהם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה דבש, ו לחם מחיטה מלאה דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח חיטה מלאה, דבש, קיצור, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
הוסף מים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה, 1 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם 40 עד 60 דקות או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות כיכר, 9x5x3 או 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אגרוף את הבצק ולחלק לשניים. לשטח כל מחצית עם ידיים או מערוך לתוך מלבן, 18x9 אינץ', על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק בחוזקה, החל מצד 9 אינץ', כדי ליצור כיכר. לחץ עם אגודלים לאטום לאחר כל סיבוב. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. לחץ על כל קצה עם צד של היד כדי לאטום. קיפול מסתיים מתחת לכיכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את צד התפר למטה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מברשת כיכרות קלות עם חמאה. מכסים ומניחים לעלות במקום חם 35 עד 50 דקות או עד כפול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אופים 40 עד 45 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
כיכרות מברשת עם חמאה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה