לחם חמאת בוטנים הוא צמחוני תבלין. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו לחם חמאת בוטנים מרובד ומערבל נוטלה {עוגת כיכר חמאת בוטנים}, לחם בננה חמאת בוטנים: אנחנו קוראים לזה לחם סוואנה, ו מכונת לחם לחם מחיטה מלאה וחמאת בוטנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצה, חלב וחמאת בוטנים; מערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים לתוך משומן 8-ב. איקס 4-ב. כיכר פאן.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.