קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחם כפית

לחם כפית
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 129 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אבקת אפייה, חלמונים, קמח תירס אבן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; מערבבים בחלב ורוטב חם. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 15 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים חלמונים בקערה בינונית. כפית 1/2 כוס תערובת קמח תירס חם לתוך חלמונים ביצה. מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת קמח תירס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
5
מניחים אבקת אפייה וחלבוני ביצה בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קמח תירס. מקפלים הנותרים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קמח תירס. תערובת כפית בעדינות לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה ונפוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים באופן מיידי.