קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

לחם כפרי ורוטב מרווה

לחם כפרי ורוטב מרווה
לחם כפרי ורוטב מרווה מסתובבים 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 583 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצה, גזר, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. נסו נקניק כפרי ורוטב מרווה, לחם מרווה כפרי, ו שמנת המדינה ההלבשה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
מוציאים את הנקניקייה בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מוסיפים חמאה לשומן המוצג במחבת, ואז מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מסירים את התערובת מהאש ומקפלים פנימה את המרווה. מגרדים את התערובת לקערה גדולה ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
כאשר תערובת הירקות התקררה מעט, מוסיפים את הנקניקיות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים את הביצה והלחם ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)(קיבלר)
11
מוסיפים את ציר העוף עד שהתערובת לחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
12
חמאה תבנית אפייה גדולה לגרד את התערובת לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
אופים 25 עד 30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על