לחם כריך שומשום ללא גלוטן נטול גלוטן, ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1977 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח חומוס, קמח שקדים, קמח טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לחם כריך שומשום ללא גלוטן, לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, ו לחם כריך ללא גלוטן.
הוראות
1
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 425°f. מחבת כיכר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מחממים חמאה עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ב 3 כפות שומשום ו sauté עד הזרעים הם חום זהוב וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
חמאה
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
העברת תערובת לקערה קטנה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים. מערבבים, ואז לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר ומים חמים 1/2 כוס (105°f עד 46°).
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לטאטא יחד קמח טפיוקה, קמח חומוס, קמח שקדים, קמח קוקוס, קמח amaranth, קמח דורה, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור, מסטיק xantham, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורה
קמח תפוחי אדמה
קמח קוקוס
עמילן תירס
קמח שקדים
קמח תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
9
מוסיפים מרכיבים רטובים ומכים במהירות בינונית עד שהבצק נוזל ומחזיק בצורתו, כ-4 דקות. לגרד את הקערה, ואז להכות במהירות גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
העברת בצק למחבת מוכנה וחלק עליון עם מרית גומי. (במידת הצורך, השתמש ביד רטובה כדי להחליק לחלוטין.) לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הבצק הוא רק ברמה עם החלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרית
מחבת
11
בקערה קטנה, לטאטא יחד הביצה שנותרה 1 כפית מים. כאשר הבצק עלה, מברשת קלות ביצה לשטוף מעל, ואז מפזרים הנותרים 1 כף שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
אופים לחם עד המשרד, כ -30 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך כיכר מתוך מחבת ולהמשיך לאפות ישירות על מתלה תנור עד התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
העברה מתלה חוט מגניב לפחות 1 1/2 שעות לפני חיתוך. (לחם חנות, עטוף בנייר אלומיניום, 3 ימים בטמפרטורת החדר, 1 שבוע בקירור, או 1 חודש קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מתלה תיל
1
הלחם הזה מתאחד במהירות. כדי להאיץ את הדברים עוד יותר, אתה יכול למדוד את החומרים היבשים להקפיא אותם בשקית פלסטיק sealable גדול עד 2 חודשים. להביא אותם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.