לחם תפוז משמש דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 427 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לאפייה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחם מתוק כתום-משמש, לחם חמוציות כתומות משמש, ו אפיית לחם: לחם משמש אגוז.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה או מרגרינה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את מיץ התפוזים, חלב וביצה; מכים היטב. בהדרגה להתמזג בתערובת הקמח. מערבבים את משמשים, שבבי שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי. כיכר מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'