לחם מופרד דבש
ניתן להכין את המתכון של לחם נפרד מדבש תוך שעה ו-15 דקות בערך. תמורת 52 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 297 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם לימון משולש עשוי פשוט עם מכונת לחם ומחבת בונדט, לחם לימון נפרד עשוי פשוט עם מכונת לחם ומחבת בונדט, ובצל בלום לחם שום (Pull Apart Bread).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הקיצור, הסוכר, המלח, הביצים ו-2 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל אחד ל-16 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. מברישים בחמאה.
שלבו את שאר מרכיבי המילוי; לפזר על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך. צבוט תפר כדי לאטום.
חותכים כל אחד ל-16 פרוסות.
מניחים, עם הצד החתוך כלפי מטה, בחתיכה אחת משומנת 10 אינץ'. מחבת צינור. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים במחבת 10 דקות לפני הופכים לצלחת הגשה. בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הזיגוג; מחממים עד שהסוכר נמס.