קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

לחם מטוגן בחלה

לחם מטוגן בחלה
זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, שמן צמחי, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו לחם מטוגן בחלה, לחם מטוגן בחלה, ו לחם מטוגן בחלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה רדודה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, גרידת תפוזים, וניל, דבש ומלח. פרוס את החלה בפרוסות עבות 3/4 אינץ'. להשרות פרוסות רבות בתערובת הביצה ככל האפשר במשך 5 דקות, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלהחלה
ונילוניל
דבשדבש
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים 1 כף חמאה ושמן 1 כף במחבת גדולה מאוד לטחון מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הלחם הספוג ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
6
מניחים את הלחם המטוגן המבושל על תבנית ושומרים אותו חם בתנור. מטגנים את פרוסות הלחם הספוגות הנותרות, מוסיפים חמאה ושמן לפי הצורך, עד שהכל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
טוסטטוסט
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מגישים חם עם סירופ מייפל, שימורי פטל, ו / או סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שימורי פטלשימורי פטל
סירופ מייפלסירופ מייפל