לחם מטוגן בחלה
זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, שמן צמחי, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו לחם מטוגן בחלה, לחם מטוגן בחלה, ו לחם מטוגן בחלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
בקערה רדודה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, גרידת תפוזים, וניל, דבש ומלח. פרוס את החלה בפרוסות עבות 3/4 אינץ'. להשרות פרוסות רבות בתערובת הביצה ככל האפשר במשך 5 דקות, מפנה פעם אחת.
מחממים 1 כף חמאה ושמן 1 כף במחבת גדולה מאוד לטחון מעל חום בינוני.
מוסיפים את הלחם הספוג ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מניחים את הלחם המטוגן המבושל על תבנית ושומרים אותו חם בתנור. מטגנים את פרוסות הלחם הספוגות הנותרות, מוסיפים חמאה ושמן לפי הצורך, עד שהכל מבושל.
מגישים חם עם סירופ מייפל, שימורי פטל, ו / או סוכר ממתקים.