קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לחם מלית מלוח

לחם מלית מלוח
לחם מלית מלוח הוא חלב חינם תוספת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, תיבול עופות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו מילוי לחם מלוח עם עשבי תיבול ונקניק, מלית פירותית מלוחה, ו מלית ירקות מלוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים, מים חמים, סוכר, מלח, ביצים ושמן צמחי יחד בקערה גדולה. בקערה אחרת מקציפים יחד את הקמח, תיבול העופות, המלוחים, המרווה, השמיר, הפלפל השחור ואגוז המוסקט עד לאיחוד יסודי. מקציפים את תערובת הקמח למרכיבים הרטובים, בערך 1 כוס בכל פעם, עד שהבצק חלק; הוסף עד 1 כוס קמח נוספת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח, ולשים עד שהבצק קפיצי, חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. יוצרים את הבצק לכדור ומניחים לקערה משומנת. סובבו את כדור הבצק בקערה כדי לשמן קלות את הבצק, ואז מכסים את הקערה בבד ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת גודלו, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
משמנים 2 מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. אגרוף את הבצק, ללוש כמה פעמים כדי להסיר כיסי אוויר, ואז לחתוך את הבצק לשניים. לעצב כל חצי ליומן, צובט את התפרים סגורים, ולאחר מכן למקם את דפנות תפר מחבתות כיכר המוכנות למטה. מכסים קלות את המחבתות במטלית ומניחים לתפוח עד להכפלה, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
אופים את הלחם עד להזהבה, 25 עד 30 דקות; מוציאים מהתבניות ומצננים על מדפי קירור תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד