לחם מלית מלוח
לחם מלית מלוח הוא חלב חינם תוספת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, תיבול עופות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו מילוי לחם מלוח עם עשבי תיבול ונקניק, מלית פירותית מלוחה, ו מלית ירקות מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, מים חמים, סוכר, מלח, ביצים ושמן צמחי יחד בקערה גדולה. בקערה אחרת מקציפים יחד את הקמח, תיבול העופות, המלוחים, המרווה, השמיר, הפלפל השחור ואגוז המוסקט עד לאיחוד יסודי. מקציפים את תערובת הקמח למרכיבים הרטובים, בערך 1 כוס בכל פעם, עד שהבצק חלק; הוסף עד 1 כוס קמח נוספת במידת הצורך.
הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח, ולשים עד שהבצק קפיצי, חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. יוצרים את הבצק לכדור ומניחים לקערה משומנת. סובבו את כדור הבצק בקערה כדי לשמן קלות את הבצק, ואז מכסים את הקערה בבד ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת גודלו, בערך 1 שעה.
משמנים 2 מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. אגרוף את הבצק, ללוש כמה פעמים כדי להסיר כיסי אוויר, ואז לחתוך את הבצק לשניים. לעצב כל חצי ליומן, צובט את התפרים סגורים, ולאחר מכן למקם את דפנות תפר מחבתות כיכר המוכנות למטה. מכסים קלות את המחבתות במטלית ומניחים לתפוח עד להכפלה, 45 דקות עד 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים את הלחם עד להזהבה, 25 עד 30 דקות; מוציאים מהתבניות ומצננים על מדפי קירור תיל.