לחם מלית עם סרטנים, בייקון, כרוב ירוק
מילוי לחם עם סרטנים, בייקון, כרוב ירוק יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם פריך, פטרוזיליה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. נסו כרוב ירוק עם בייקון, כרוב ירוק עם בייקון, ו כרוב כבוש ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקרום התחתון ואת הקצוות הקצרים את הלחם; להשליך.
חותכים לחם שנותר עם הקרום לקוביות 1 אינץ ' (כ 10 כוסות ארוז באופן רופף).
מוסיפים שמן, קורנית ושום; לזרוק.
מורחים קוביות על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הזהב ופריך מעט, ערבוב מדי פעם, 20 דקות. חזור לאותה קערה גדולה מאוד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף את 3 המרכיבים הבאים. sauté עד רך, כ -10 דקות.
הוסף סרטן נהרות; סאוטה 2 דקות.
העברה לקערה בינונית. בייקון מטוגן באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה עם ירקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ממחבת.
מוסיפים ירקות ומרק 1 כוס. כיסוי ומבשלים עד ירקות הם כמעט מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים ירקות ומרק במחבת לתערובת ירקות.
מוסיפים פטרוזיליה. האם קדימה קוביות לחם תערובת ירקות יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד. אחסן לחם בטמפרטורת החדר. תערובת ירקות צונן.
מחממים תנור ל 191°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מערבבים תערובת ירקות לתוך לחם.
הוסף הנותרים 3/4 מרק כוס; לזרוק.
להעביר צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים עד מחומם דרך, 25 דקות. Uncover; אופים עד העליון מתחיל חום, 25 דקות יותר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש