לחם מנגו ללא ביצה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לך יוגורט, סודה לשתייה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו לחם ג'ינג'ר ומנגו ללא ביצים, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו מוס מנגו ללא ביצים-קינוח ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את המנגו, מים, סוכר, אבקת חלב, יוגורט ושמן בבלנדר. להתמזג עד חלקה, ואז לשפוך לתוך קערה. מנפים יחד את קמח החיטה, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה. מקפלים את תערובת הקמח לתוך מחית מנגו.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
מחית מנגו
אבקת חלב
לוראן מטבח מקצועי®
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים תערובת וכתוצאה מכך לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, כ -30 עד 45 דקות.