לחם מתוק איטלקי
ניתן להכין את המתכון ללחם מתוק איטלקי תוך 30 דקות בערך . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם שמרים, תיבול, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כלחם לא יקר. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: לחם ביסקוויטים איטלקי מתוק , אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה לבנה , ולחם איטלקי מכונת לחם (אפה בתנור) .
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור הופכים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים לשניים. מעצבים כל חלק לכדור; לשטח מעט.
מניחים בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
טורפים ביצה ומים; מברישים על הבצק.
מפזרים תיבול איטלקי אם רוצים.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.