קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות13
ציון בריאות0
מגזין

לחם נייר הופי

לחם נייר הופי
לחם נייר הופי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן סלט, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hopi Hominy ונזיד כבש, שקית נייר פאי תפוחים, ו אספרגוס מאודה בשקית נייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר, להקציף 7 כוסות מים עם קמח תירס, סודה לשתייה, ומלח עד מעורבב היטב. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב. להפחית חום ומבשל, חשוף, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים 1 כוס מים עם עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
להקציף לתערובת קמח תירס. הפעל חום גבוה ומערבבים עד רותחים שוב; מערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום.
5
מניחים מחבת nonstick, 9 1/2 עד 10 אינץ ' על פני התחתון, מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר מחבת חם, לשפשף קלות עם שומן חזיר, ואז לשפוך 1/4 כוס תערובת קמח תירס. הטיה מחבת, מתערבל הבלילה לתחתית המעיל. מבשלים עד הבלילה מפסיק מבעבע, מתחיל להתכרבל מן הצדדים פאן והוא יבש, 5 עד 7 דקות. החלק מרית רחבה תחת גיליון לחם נייר (הסדין הראשון עשוי להיות קשה לטפל), להרים, ולשכב שטוח (אם הלחם נשבר, להרים ולשמור חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שומן חזירשומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חזור על שלב 4 עם הבלילה יותר, אבל כאשר הקצוות של הלחם מתחילים להתכרבל מן הצדדים מחבת לחם עדיין מבעבע קצת במרכז, להניח את החתיכה הראשונה, יחד עם כל חתיכות שבורות, על גבי החתיכה במחבת. מבשלים עד הלחם מרגיש יבש במרכז כאשר נגע, הקשה על שטוח אם זה מתנפח, 5 עד 7 דקות. הרם את הלחם עם מרית ולקפל את הצדדים המנוגדים, חופפים לעשות רול רופף (משמאל). (אם הלחם לא מבושל יבש, הוא מאבד את crispness שלה כאשר הוא מתקרר; אם זה קורה, לפרוש, לחזור למחבת, וטוסט שוב עד יבש.) Set roll on a rack.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חזור על שלבים 4 ו 5 עם הבלילה שנותרה לעשות כל גיליון כפול של לחם נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
מגישים מיד, או לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.