קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות13
ציון בריאות0
מגזין

לחם נייר הופי

לחם נייר הופי
לחם נייר הופי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן סלט, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hopi Hominy ונזיד כבש, שקית נייר פאי תפוחים, ו אספרגוס מאודה בשקית נייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר, להקציף 7 כוסות מים עם קמח תירס, סודה לשתייה, ומלח עד מעורבב היטב. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב. להפחית חום ומבשל, חשוף, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים 1 כוס מים עם עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
להקציף לתערובת קמח תירס. הפעל חום גבוה ומערבבים עד רותחים שוב; מערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום.
5
מניחים מחבת nonstick, 9 1/2 עד 10 אינץ ' על פני התחתון, מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר מחבת חם, לשפשף קלות עם שומן חזיר, ואז לשפוך 1/4 כוס תערובת קמח תירס. הטיה מחבת, מתערבל הבלילה לתחתית המעיל. מבשלים עד הבלילה מפסיק מבעבע, מתחיל להתכרבל מן הצדדים פאן והוא יבש, 5 עד 7 דקות. החלק מרית רחבה תחת גיליון לחם נייר (הסדין הראשון עשוי להיות קשה לטפל), להרים, ולשכב שטוח (אם הלחם נשבר, להרים ולשמור חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שומן חזירשומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חזור על שלב 4 עם הבלילה יותר, אבל כאשר הקצוות של הלחם מתחילים להתכרבל מן הצדדים מחבת לחם עדיין מבעבע קצת במרכז, להניח את החתיכה הראשונה, יחד עם כל חתיכות שבורות, על גבי החתיכה במחבת. מבשלים עד הלחם מרגיש יבש במרכז כאשר נגע, הקשה על שטוח אם זה מתנפח, 5 עד 7 דקות. הרם את הלחם עם מרית ולקפל את הצדדים המנוגדים, חופפים לעשות רול רופף (משמאל). (אם הלחם לא מבושל יבש, הוא מאבד את crispness שלה כאשר הוא מתקרר; אם זה קורה, לפרוש, לחזור למחבת, וטוסט שוב עד יבש.) Set roll on a rack.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חזור על שלבים 4 ו 5 עם הבלילה שנותרה לעשות כל גיליון כפול של לחם נייר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
מגישים מיד, או לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.