לחם נייר הופי
לחם נייר הופי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן סלט, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hopi Hominy ונזיד כבש, שקית נייר פאי תפוחים, ו אספרגוס מאודה בשקית נייר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר, להקציף 7 כוסות מים עם קמח תירס, סודה לשתייה, ומלח עד מעורבב היטב. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב. להפחית חום ומבשל, חשוף, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים 1 כוס מים עם עמילן תירס עד חלקה.
להקציף לתערובת קמח תירס. הפעל חום גבוה ומערבבים עד רותחים שוב; מערבבים 1 דקה יותר.
מניחים מחבת nonstick, 9 1/2 עד 10 אינץ ' על פני התחתון, מעל חום בינוני.
כאשר מחבת חם, לשפשף קלות עם שומן חזיר, ואז לשפוך 1/4 כוס תערובת קמח תירס. הטיה מחבת, מתערבל הבלילה לתחתית המעיל. מבשלים עד הבלילה מפסיק מבעבע, מתחיל להתכרבל מן הצדדים פאן והוא יבש, 5 עד 7 דקות. החלק מרית רחבה תחת גיליון לחם נייר (הסדין הראשון עשוי להיות קשה לטפל), להרים, ולשכב שטוח (אם הלחם נשבר, להרים ולשמור חתיכות).
חזור על שלב 4 עם הבלילה יותר, אבל כאשר הקצוות של הלחם מתחילים להתכרבל מן הצדדים מחבת לחם עדיין מבעבע קצת במרכז, להניח את החתיכה הראשונה, יחד עם כל חתיכות שבורות, על גבי החתיכה במחבת. מבשלים עד הלחם מרגיש יבש במרכז כאשר נגע, הקשה על שטוח אם זה מתנפח, 5 עד 7 דקות. הרם את הלחם עם מרית ולקפל את הצדדים המנוגדים, חופפים לעשות רול רופף (משמאל). (אם הלחם לא מבושל יבש, הוא מאבד את crispness שלה כאשר הוא מתקרר; אם זה קורה, לפרוש, לחזור למחבת, וטוסט שוב עד יבש.) Set roll on a rack.
חזור על שלבים 4 ו 5 עם הבלילה שנותרה לעשות כל גיליון כפול של לחם נייר.
מגישים מיד, או לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.