לחם מרווה נקניק דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך פלפל חלפיניו, חלב, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: נקניק מרווה לחם תירס מלית מן הטפילד, נקניק ביצוע 101: נקניק מרווה קלאסי, ו מלית נקניק מרווה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל ולערבב את הנקניק, בצל, חלפיניו עד הנקניק הוא השחמה היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
נקניק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
ניקוז; להפריש להתקרר מעט.
4
מערבבים יחד את הגבינה השוויצרית, גבינת פרמזן, ביצה, רוטב חריף, וחלב בקערה גדולה. מערבבים את תערובת הביסקוויט, מרגרינה, מלח ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינה שוויצרית
תערובת ביסקוויט
רוטב חריף
מרגרינה
פטרוזיליה
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את תערובת הנקניקיות; מערבבים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.