האביב מוקפץ ברוטב בוטנים
צריך רוטב נטול לקטוז? האביב מוקפץ ברוטב בוטנים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, פטוצ'יני, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, עוף וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב, חמאת בוטנים, רוטב סויה ופלפל אדום מרוסק; להפריש.
חום 2 כפית. של השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 5 עד 8 דקות. או עד שעוף מבושל דרך.
מעבירים עוף לקערת הגשה גדולה; מכסים כדי להתחמם.
חום נותר 1 כפית. שמן באותו מחבת.
מוסיפים ברוקולי ופלפלים; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מוסיפים פסטה, ירקות ותערובת רוטב לעוף; מערבבים קלות. אם תרצה, בהדרגה לערבב מספיק של מי בישול פסטה שמורות עד רוטב הוא עקביות הרצוי.